Vælg en side

EVENTYRREJSER / TREKKING BUREAUET

Trekking Bureauet arrangerer individuelle- og grupperejser til Sydamerika, Afrika, Asien, Mellemøsten og Europa.

Hvem deltager i vores rejser?

Vi har to typer af rejser, en til de meget aktive og en til de, der vil have en ferie med indhold uden at skulle bestige bjerge eller kæmpe sig gennem uvejsomme jungleområder. Det er dog klart, at på de mere strabadserende rejser kræves der mere af fysikken. Men lad os tage en snak og finde en rejse, der passer til dig og til de krav, du stiller til din næste rejse.

Hvorfor er vi billigere?

Vi har valgt kun at have vores programmer på Internettet for at spare omkostninger. Ligeledes annoncerer vi begrænset og holder hermed vores udgifter nede.

Informationsmøder

Vi afholder ofte informationsmøde hvor vi fortæller om vores destinatoner og rejser. Skal du på vandring, bestigning af Kilimanjaro eller Mt. Kenya kan vi hjælpe dig med at vælge det rette udstyr til rejsen.

Indkvartering

Her spænder vi meget vidt fra nogle af verdens bedste hoteller til afrikanske hoteller med en meget lokal standard. Men hoteller er altid valgt med omtanke og ud fra selve rejsens tema. Sover vi i telt, gør vi hvad vi kan, for at du vågner med en smuk udsigt om morgenen.