Vælg en side

Retsadvokaterne

Retsadvokaterne er et mindre advokatkontor. Medarbejderne repræsenterer den yngre del af advokatbestanden, og de kan alle lide at gå på arbejde. Deres klienter er en blandet landhandel i alle aldre og fra forskellige samfundslag. Primært er deres klienter privatpersoner, men de servicere også større og mindre virksomheder i lejesager og inkassosager. Deres klienter kommer primært fra hele Sjælland, men ved opgaver som f.eks. testamenter, ægtepagter og inkassosager har de klienter fra hele Danmark. Deres primære sagsområder er familieret, lejeret og socialret.

Du kan læse mere om Retsadvokaterne på www.retsadvokaterne.dk, eller kontakte

Gaardskilt

Gårdskilt

dem på telefon 41 94 80 00 eller sende en mail til info@retsadvokaterne.dk

 

Retsadvokaterne deler kontor med Botilleje, som er en lille virksomhed med en stor erfaring. Skal du udleje hus eller anden bolig, rådgives du altid af en person med minimum 16 års erfaring inden for boligudlejning og ejendomsmægling.

Botilleje har et solidt lokalkendskab i Roskilde og omegn, men tilbyder hjælp i hele landet – særligt med udarbejdelse af lejekontrakter.

Du kan læse mere om Botilleje på www.botilleje.dk, eller kontakte dem på telefon 51 88 88 10 eller sende en mail til info@botilleje.dk.