Vælg en side

Musikstilen 2015


Jorden drejer rundt – tiden flyver af sted, ting ændrer sig. Og tiden er heller ikke gået i stå i den gamle købmandsgård, som blev købt af direktør Jan Jeppesen i 1984.

Den nuværende ejer i gården, sønnen Rene Jeppesen, har siden overtagelsen  stået for en gennemgribende renovering og forskønnelse af bygningerne. Ydermere har Rene Jeppesen investeret i nye smukke markiser og en ny scene til at bære de mange musikere, der sommeren igennem vil betræde den.

Gården har siden 1986 haft jazzkoncerter hver lørdag i sommerhalvåret, som har tiltrukket mange af byens handlende og turister.

”I år har vi ændret lidt på musikstilen, idet der har indsneget sig lidt mere blues, funk og soul. Den gode gamle jazz er dog ikke glemt. Selv om jeg er fortaler for gode gamle traditioner, kan man ikke sætte verden i stå. Nogle gange må der ændringer til for at skabe synergi og afveksling.”

“Vi vil gerne vise mangfoldighed, så vi også kan tiltrække den yngre generation her i gården. Jeg er overbevist om, at de små ændringer, vi har foretaget i år, bliver til glæde for en bredere skare end vi har set hidtil”, siger Rene Jeppesen, der slutter af med ordene;

”Jeg kan i hvert fald love, at ingen bliver skuffede. Der bliver noget for ethvert øre, ungt som ældre.”